fbpx

Ontvang 1 jaar lang gratis luiers van Pampers!

Bijna 1 op de 3 gezinnen heeft moeite om luiers voor hun kinderen te betalen, waardoor ze vaak moeten kiezen tussen luiers kopen en het betalen van voedsel, huur of nutsvoorzieningen zoals verwarming. Gezinnen met een laag inkomen geven jaarlijks gemiddeld 936 euro per kind uit aan luiers. Helaas dekken veel bijstandsprogramma’s de kosten van luiers niet.

In een poging gezinnen te helpen in deze basisbehoefte te voorzien en baby’s schoon en gezond te houden, heeft Pampers een gratis luierprogramma. Elke maand kiest Pampers willekeurig meer dan 35.000 gezinnen die zich op de website van het programma hebben geregistreerd en stuurt hen een jaar lang elke maand gratis luiers en doekjes. Dankzij dit programma kunnen ouders die extra euro’s aan andere benodigdheden besteden en er zeker van zijn dat ze schone luiers en doekjes voor hun baby’s hebben.

“Pampers zet zich in voor een hulpniveau dat gezinnen die luiers nodig hebben in staat stelt dat geld te besteden aan voedsel, melk of andere zaken die om hun euro’s concurreren,” zegt Sherolde Visser, Program Services Manager bij Pampers.

Elke derde maandag van de maand stuurt Pampers luiers en doekjes naar gezinnen die zich hebben ingeschreven op de website van het programma. Om gratis luiers en doekjes te ontvangen, moeten ouders zich registreren op de website van het Pampers-programma.

LET OP: DEZE AANBIEDING EINDIGT OP 25 SEPTEMBER 2021.